Forex raste na Balkanu, polako se ljudima siri svest o forexu, sve se šuška i to, ali nikako da dodjemo do tog glavnog, šta je forex?
Forex je zapravo skraćenica za „Foreign Exchange“ i predstavlja ubedljivo najveće finansijsko tržište na svetu. Prosto rečeno, tako pojedinci i firme menjaju jednu valutu za drugu. Pričamo o bukvalno hiljadama milijardi dolara u raznim valutama koje menjaju ruke iz dana u dan, više nego na bilo kom tržištu na svetu.
Kako bi znali kada kupujemo ili prodajemo neku valutu mi imamo neke naše da kažemo ,,smjernice,,. Nećemo ovde da širimo i da idemo tačno do srži, već sam hteo da vam skrenem pažnju na jedan Discord server, Community, na našem jeziku, sa puno ljudi.
Vlasnici i moderatori tog servera se jako puno trude i to se stvarno vidi, ogovaraju na svako pitanje i bukvalno vam pomažu da od početnika kroz vreme postanete jedan ,,trejder,,. Community je jako zdrav.
Forex je generalno budućnost, krenite sa učenjem već sada na njihovom serveru, ljudi prave i free edukaciju i lajvove kako trejdovati i sve. Topla preporuka.
Nemojte se ustručavati ako ste početnik ili slično, jako su prijatni ljudi, svima će pomoći bez ikakvog problema.
https://discord.gg/eaTpcaB
Link Discord servera.
Naravno spreman sam na svako pitanje, možete pitati i vamo ako želite, nema problema.
Lep pozdrav svima