frankie has left the building

Obaveštenja vezana za sajt i forum

Moderators: Che Guevara, CHuPa, jupiter, gile, radule, Anatar

User avatar
frankie
next level
Posts: 1116
Joined: 15 Oct 2016, 19:45
Location: Taurunum
Age: 42
Status: Offline

frankie has left the building

Postby frankie » 17 Jul 2019, 08:45

Proslo je dve nedelje kako sam na administratorskom delu foruma objavio da idem u penziju.
Chu i Gile nisu prihvatili tu moju odluku iz nekog postovanja prema meni, zato je sada ja objavljujem ovde i tim postupkom se povlacim sa funkcije moderatora na ovom forumu.
Razloga je vise i ja smatram da su svi objektivni.
Kao prvo, ne slazem se sa uredjivackom politikom i bez obzira koliko mi su mi jasni motivi vlasnika foruma ja jednostavno nikada nisam bio “yes man” (uvek mi je bio blizi Romel nego Kajtel) pa zato istu i ne mogu da sprovodim.
Druga i vaznija stvar je sto me je pregazilo vreme. Sto bi rekao jedan od nasih bivsih presednika “nisam upucen”. Ja vise nemam predstave sta se desava na nasoj sceni, ko je ko i ko sta radi. U Hidri sam bio mozda 3 puta, u Konfluks nisam ni stigao da odem od kad su se preselili u Penezica-Krcuna. Nove igrace ne poznajem niti oni znaju ko sam ja. Medzik skoro i da ne igram, a kada ga igram to radim online i igram formate koji nisu od interesa nasoj zajednici.
Dakle ja sam covek proslosti i kao takav ne mogu vise da doprinesem ovom forumu.
Ako se secate ja nisam sa odusevljenejem prihvatio moderatorsku ulogu i na neki nacin osecam olaksanje sto je vise necu obavljati. Trudio sam se da je obavljam profesionalno, ako je bilo nekih ispada ne zamerite.
Sto se tice ovih poslednjih nemilih dogadjaja na forumu, ja jos uvek ne mogu da verujem da smo dosli dovde i da ljudi ne mogu da sednu zajedno i da se dogovore oko bilo cega. Ovo je ipak igra, nije trziste kokaina.
Ne bih da se od ovoga pravi neka drama pa cu iskoristiti moje moderatorske sposobnosti i zakljucati ovu temu.
Moja poslednja akcija kao moderatora ce biti prebacivanje Grujinog Novogodisnjeg flash back drafta Dominarije u sekciju “Turniri”, kao sto sam i obecao.
Mnoge od vas poznajem duze nego sto postoje sadasnji klubovi i znajte da vas smatram prijateljima i da mi je zao sto poslednjih par godina nismo provodili vise vremena zajedno.
Ako neko bas zeli da me vidi, moze me naci od 27. avgusta na nekom od EU PvP servera, ili svaki dan na Keju, lako cete me prepoznati sa dvoje dece :)

Čokoladni pozdrav

frankie
Girls, boys, art, pleasure.

Return to “Obaveštenja”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest