Za one koji me ne poznaju, ja sam frankie, vas ljubazni moderator na ovom Forumu.
Ko nije imao priliku da me upozna, moze to uciniti citajuci ovo, ili ako nije video moje lepo lice, moze ga videti ovde.
Prosle godine sam organizovao sistem nagradjivanja za pisanje Izvestaja, o cemo mozte procitati ovde.
Ko je citao materijale koje sam ranije pisao, zna da zatupam teoriju da pojedincu moze biti dobro samo ako radi najbolje u svom interesu ali i u interesu grupe. To nas dovodi do ove teme i moje ideje za pobljsanje rada ovog Foruma.
Stekao sam utisak da trenutna konstrukcija rukovodstva foruma kod ostalih clanova dovodi do utiska da se radi o nekoj elitno-tajnoj grupi koja donosi odluke iza zatvorenih vrata koje nisu u interesu ostatka medzik populacije.

Bez obzira sto ovo nije tacno, skoro je nemoguce promeniti takvo misljenje kod ostalih clanova, ni kod novih, a pogotovu ni kod starih koji su nam generalno okrenuli ledja nakon pokusaja monetarizacije foruma od strane vlasnika istog. Bez obzira sto znam koliko se trenutni moderatorski tim trudi i radi na odrzavanju foruma i medzika generalno kod nas, predlazem sledece :
Raspustiti trenutni moderatorski tim i oformiti novi koji ce ciniti vlasnici klubova.
Moj predlog je da to budu Kiki, Javor, Boris, Vragovic i Borcha (ili bilo ko iz NS ciji je klub aktivan). Prestavnika Hidre vec imamo, a to je Gile koji je u Admin timu.
Na ovaj nacin bi dobili jedan dobar, raznovrsni tim, koji ima prave informacije i koji zajednickim snagama moze da radi na razvoju ne samo Foruma, nego i medzika kod nas.

Apelujem na vlasnike Foruma da razmisle o ovome, a ostale clanove da daju svoje misljenje.

Updates every