Power 9 Challenge 26.11.2016.

Opšta priča o magic-u....

Moderators: gile, CHuPa, vrastko

Post Reply
frankie
Status: Offline

Power 9 Challenge 26.11.2016.

Post by frankie »

Pozdrav svima.
U toku je Power 9 Challenge.
51 igrac, 6 rundi + Top8.
Nakon 6 odigranih rundi sa rezultatom 5-1 mislim da sam usao u Top8.
Igram modifikovani Pitch Dredge.
Spoiler
  • [deck]4 Bazaar of Baghdad
    4 Bridge from Below
    1 Dragonlord Kolaghan
    3 Dread Return
    4 Golgari Grave-Troll
    3 Golgari Thug
    4 Ichorid
    4 Mental Misstep
    4 Mindbreak Trap
    4 Cabal Therapy
    4 Petrified Field
    4 Serum Powder
    4 Force of Will
    4 Narcomoeba
    4 Stinkweed Imp
    3 Chancellor of the Annex
    1 Urborg, Tomb of Yawgmoth
    1 Ashen Rider

4 Dark Depths
    1 Riftstone Portal
    4 Thespian's Stage
    2 Urborg, Tomb of Yawgmoth
    2 Vampire Hexmage
    2 Pithing Needle[/deck]
Runde su isle ovako :
1. Call1me1dragon (UW Standstill) 2-1
2. mtgosalseo (Saheeli Oath) 2-0
3. The_Atog_Lord (Stax) 0-2
4. Mr.Random (Griselbrand Oath) 2-1
5. K0de (Eldrazi Shops) 2-0
6. lsv (Pyro Gush) 2-0

Zadnja runda jos nije gotova.
Javljam se kasnije/ sutra sa detaljima i izvestajem.
Girls, boys, art, pleasure.
frankie

Re: Power 9 Challenge 26.11.2016.

Post by frankie »

Jbg, izgubio u Top8 sa 2-1 od Rich Shay-a (The_Atog_Lord) i njegovog Staxa.
portugalovic

Post by portugalovic »

Svaka čast.
Pol Ricl dobio?
Rič u finalu?
Drugi
frankie

Post by frankie »

portugalovic wrote:Svaka čast.
Pol Ricl dobio?
Rič u finalu?
Hvala matori.
Paul Rietzl (littledarwin) je dobio u finalu Dr. Rich Shay-a (The_Atog_Lord).
Ja sam zavrsio kao 7. sa 250 player poena i Mox Emerald-om.
Da li sam zadovoljan? Jesam.
Da li sam mogao bolje? Mislim da jesam uz minimalno srece koju nisam imao protiv staxa.
Sutra dobijate izvestaj.
radule

Post by radule »

frankie wrote:Jbg, izgubio u Top8 sa 2-1 od Rich Shay-a (The_Atog_Lord) i njegovog Staxa.
Bravo frankie.
Šteta što nisi prošao dalje, al i ovo je uspeh!
frankie

Post by frankie »

Pozdrav svima, izvinjavam se sto kasnim sa izvestajem.
Izasle su i Top 16 liste.
Ispravio sam i sta su moji protivnici igrali, odnosno dao sam prava imena dekovima, nakon sto sam video liste.
Nisam zeleo da ovo bude klasican izvestaj, vec sam odlucio da dam i kratak osvrt na mtgo, Vintage, dek koji sam igrao, sam turnir i partije.
Pa da pocnemo:

Kao sto za srcani udar kazu da je najgora i najbolja stvar koja moze da ti se desi (najgora jer prozivis bolno iskustvo blisko smrti, a najbolja sto te natera da promenis svoj zivot i navike na bolje), tako je MTGO najgora i najbolja stvar koja moze da te zadesi u geek svetu.
Najgora jer te na neki nacin otudji i udalji od drugih igraca i odlaska u klubove, a najbolja sto ti pruzi neverovatno iskustvo igranja tvoje omiljene igre protiv najboljih igraca na svetu, formate koje ne mozes ni da sanjas u klubu i sve to u bukvalno bilo kom trenutku kad se tebi prohte.
Za mene je mogucnost da igram Vintage na MTGO od neprocenjivog znacaja. Vodila se polemika na TMD koliko je “vredno” to iskustvo. Neki pametni ljudi su “izracunali” da je vredno bar 30K $ sto je u proseku vrednost 2 Vintage deck-a u stvarnom svetu.
Kao sto i pihtije idu sa godinama, tako ide i Vintage, nakon sto napunis dovoljno leta i vise ne mozes da stignes da odes u klub u terminima koji su rezervisani za porodicu, a nemas ni dovoljno vremena za T2 grind online.
Tako sam i ja prigrlio format o kome sam oduvek mastao kada mi je vec zivot udesio tako da ne mogu da igram papirni medzik. U ovih godinu + dana uspeo sam da odigram vise Vintage meceva nego sto bih to mogao u stvarnom zivotu i vise nego sto prosecan Vintage igrac odigra sa pravim kartama, igrajuci pritom protiv profesionalaca i Hall of Famera koje inace nikada ne bih sreo kao sto su Luis Scott Vargas, Randy Buehler, Tom Martel, Paul Rietzl, Olle Rade kao i nama lokalno nepoznatih Vintage heroja i svetskih sampiona poput Stephen Menendian-a, Rich Shay-a, Shawn Anthony-ja, Joshua Pothucek-a i mnogih, mnogih drugih…
Kako su karte za Vintage na MTGO nepojmljivo jeftinije od svojih papirnih varijanti, ali ipak dovoljno skupe da nisam zeleo preterano da ulazem u startu u format, odlucio sam da igram Dredge.
Vintage Dredge je dek koji eksploatise Bazaar of Baghdad u kombinaciji sa Dredge kartama i tako pravi uncounterable kombo koji u zavisnosti od tipa deka rezultra pobedom od 1. do 3. turna.
Zbog svoje ekslozivnosti Drege je generalno omrazen i ostali dekovi rezervisu cak 8~9 slotova u svom SB direktno protiv Dredge-a. To nas stavlja u nezgodnu poziciju u Game 2 i 3 koje se pretvaraju u pravo malo umece igranja medzika kroz more hate karata.
Takodje ekspanzija brzih kombo dekova nakon restrikcije Chalice of the Void i Lodestone Golem-a dovela nas je u polozaj da vrlo lako mozemo da izgubimo i Game 1. A to je ono sto ne zelimo.
Znaci potrebno je nesto sto ce nam pomoci da budemo uspesniji nakon sajdovanja i uciniti hate karte nasih protivnika beskorisnim, a ujedno poboljsati nase sanse u game 1 protiv brzinskih komboa.
Sve te uslove ispunjava Pitch Dredge, dek osmisljen i razvijen od strane Adama Pierce-a sa Eternal Centrala.
Pitch Dredge je dek koji pored dredge komponente u MD ima i kontrolni paket u vidu 4x Force of Will, 4xMental Misstep i 4xMindbreak Trap, a nakon sajdovanja se trasformise u Dark Depths uncouterable combo sa Thespian’s Stage i Vampire Hexmage kao back up varijantom, cineci tako sideboard plan nasih protivnika beznacajnim. Kao sto jednom Isa rece “poznavanje metagejma je kljuc uspeha” . To se pokazalo istinito i u ovom slucaju. Kako sam ja revnosno testirao i igrao Vintage u trenucima svog slobodnog vremena, mogu da kazem da sam prilicno dobro sagledao potencijalni metagejm za P9C u novembru.
Ovo saznanje me je nateralo da uradim odredjene modifikacije na deku.
Prva modifikacija je usledila vec pocetkom godine u vidu ubacivanja Dragonlord Kolaghan u MD. Jednostavno falila mi je ona eksplozivnost koju ima klasican Dredge.
Zasto sam se odlucio za Dragonlord Kolaghan-a, a ne recimo Flame-Kin Zealot-a? Cini mi se da sam ovo objasnjavao ranije na starom forumu, ali posto je taj sadrzaj nedostupan, ucinicu to opet.
FKZ vs Dragonloard matematika :
Image
FKZ pros : daje haste do kraja kruga bez obzira da li ga protivnik skloni
FKZ cons : ako nemas killing blow u tom krugu 2/2 kreatura ti nece mnogo pomoci u sledecem
Dragonloard pros : probija Moat i Magus of the Moat i generalno je dobro da imas 6/5 flajera koji sprecava tvog protivnika da odigra novog Ravagera ili nesto drugo sto je vec u groblju.
Dragonloard cons: Ne daje haste ako ga sklone iz igre, Legenda je- lako se vrati sa Karakasom u ruku.
Najvazniji razlog u korist Dragonlorda je i taj sto moze da se pitchuje za Ichorida, sto u nekim partijama znaci pobedu.

Nakon trasformacije u Dark Depths kombo iako zaobilazimo skoro sav hate koji su protivnici spremili za nas, postajemo ranjivi na pojedine karte i slicne efekte, a to su Wasteland, Karakas, -1 ability Jace, the Mind Sculptor.
Tu je usledila modifikacija u vidu 2x Pithing Needle u SB, sto me je nateralo da trimujem broj zemalja u sajdu i to na sledeci nacin :
smanjio sam broj Urborg, Tomb of Yawgmoth na 3 i jedan prebacio u MD umesto Library of Alexandria. Na taj nacin sam nam omogucio hardcastovanje crnih kreatura i Cabal Therapy-ja, sto mi povecava sanse protiv dekova koji u MD imaju Containment Priest, koga lako mozemo poraziti ako sekujemo kreaturu koju smo hardcastovali dok nam je GY put Bridge from Below-ovima.

Iako ne deluje tako, nove edicije i te kako unose promene u Vintage kao format, tako da smo sa Kaladesh-om dobili expanciju “Car Shops” dekova koji igraju Fleetwheel Cruiser-a i Skysovereign, Consul Flagship, brze kombo dekove koji zloupotrebljavaju Paradoxical Outcome, kao i inkluziju Saheeli Rai u Oath arhietip.
Posto Pitch Dredge nema “anti-hate” karte poput tradicionalog Dredgea, ako nesto od pretnji ipak zaobidje nas counter paket, moramo biti spremni nekako da odgovorimo na tu pretnju i tu nastupa poslednja modifikacija u vidu Ashen Rider-a.
Ashen Rider je MVP u mnogim mecevima i resave sve, od protivnickog Karakas-a do Blightsteel Colossus. Tako smo dosli do finalne liste koju sam pilotirao tu noc.
Na novembarskom P9C ucetvovao je 51 igrac, a medju njima i Randy Buehler, Luis Scot Vargas, Paul Rietzl, Stephen Menedian, Rich Shay…i moja malenkost (matori@mtgo).
Game 1 : Call1Me1Dragon – UW Standstill (2-1)
Spoiler
Ja igram prvi. Otvaram se sa Chancellorom i Bazaarom nakon Powderovanja.
On spusta Tundru, ja end of turn napunim groblje dredgerima. Sledeci krug mi counteruje terapiju i wastelanduje Bazaar koji mogu da vratim sa Petrified Field. Spusta Exploziv za nula, a ja reanimiram dva Chancellor of the Annex i dovrsim ga sa njima i Ichorid-om.
Posto nisam siguran sta tacno igra, ubacujem ceo sajd. Sledeca runda protice tako sto ima Wasteland za moj combo, a ja hardcastujem kreature i polako ga bijem. Taman kada opet pronadjem Thespian's Stage on spusti Jace, the Mindsulptor i isprebija me sa Containment Priest-om. Za trecu rundu smanjujem broj komboa iz trasformacionog sajda posto igram prvi. Uspevam da napravim 4 zombija i otkolnim Swords to Plowshares Treapijom, pre nego sto on spusti svog Containment Priest. Ovde prelazimo na plan "b" i hardkastujem kreature sa Urborgom koje sekujem za Terapije u groblju igrajuci tako oko njegovih Priestova koje spusta svakog kruga. Na kraju ga pregazim svojim vernim Zombijima.
Game 2 : mtgosalseo- Saheeli Oath (2-0)
Spoiler
Klasicno otvaranje sa Chancellorom i Bazaarom. On pokusa da spusti Sensei's Divining Top koji popije Mental Misstep. Ja dredge u sve 4 Narcomeba sa double Bazaarom za x,y,z zombija i GG. Trasformacija u Dark Depths.
Druga runda krece tako sto imam skoro ceo kombo backupovan counterima, on spusta Tormod's Crypt koja me ne tangira, a ja mu counterujem Sahelli Rai, a odmah zatim i Oath of Druids. Inace on igra najnoviju varijantu Oath deka u kojoj abjuzuje Saheeli Rai + Sun Titan tako sto isprazni ceo dek u GY sa Oath of Druids u Sun Titan i beskonacno puta vrati Sahelli Rai za bezbroj kopija Sun Titan-a sa hasteom. Jako interesantan i opasan dek. Nakon novog counter wara uspeva da spusti i Oath i Saheeli, a meni counteruje Vamipre Hexmage. Nekoliko krugova prolazi tako sto on radi naizmenicno scry i kopira Kriptu sa Saheeli, konstantno mi cisteci GY, ali ja uz pomoc Bazaar of Baghdad nalazim Stage i aktiviram Marit Lage za GG.
Game 3 : The_Atog_Lord- Stax (0-2)
Spoiler
Dr. Rich Shay. Sta reci za njega, cak i na nasem forumu ima prevedenog materijala koji je on pisao. Igra Stax, klasican "mrziteljski" dek koji te lockuje sphere efektima poput Sphere of Resistance i Thorn of Amethyst, zatim spusti Ensnaring Bridge + Bottled Cloister i polako te ubije recimo sa Mishra's Factory dok svaki tvoj pokusaj da se iscupas regulise sa Tangle Wire i Smokestack. Za mene jedan od najtezih dekova jer cak i moja transformacija nakon sajda ne znaci nista jer njegov dek obiluje land destructionom. U sajdu ima 10 karata koje mi smetaju 4x Leyline of the Void, 4x Grafdigger's Cage, The Tabernacle at Pendrell Vale i Crucible of Worlds.
On igra prvi. Otvaram se dobro koliko mogu sa Chancellorom i Bazaarom, imam i back up sa Fieldom, napravim dosta zombija, ali on spusti The Tabernacle at Pendrell Vale, Trinisphere i Ensnaring Bridge sa Bottled Cloister koji prodju kroz moje Forceve jer nemam da platim za Trinisphere-u. Pokusam u ocajanju da nadjem neko resenje, ali resenja realno nema jer ne mogu da sakupim dovoljno mane da bih bilo sta castovao i on me polako ugusi Tangle Wire-om i Smokestack-om. Osecao sam se kao neko dete kome su oteli secernu vunu u lunaparku. Nisam bio svestan da ima Leyline of the Void u sajdu, pa nisam uradio kompletnu trasformaciju vec sam ostavio i dosta dredge karata. Nazalost on je kao pravi pro iz ruke spustio Leyline, a ubrzo potom i ostale gusitelje za GG.
Ovde nisam dozvolio da mi padne moral, vec sam pomislio kako ce mi on biti dobar tajbrejker i da cu sada lakse dobijati boraniju koja ide 2-1. U stvari ja sam njemu na kraju ispao dobar tajbrejker i sklonio sam mu LSV-a iz Top8.
Game 4 : Mr.Random- Griselbrand Oath (2-1)
Spoiler
Mr.Radnom ne zna sta ga je snaslo i posle maligana na 5 conciduje u turn 2 pred gomilom mojih pulena bez ijednog permanenta na tabli, ne dozvoljavajuci da mu vidim ruku sa Cabal Therapy.
Posto ne znam sta igra idem full trasformaciju.
Otvara sa se Leyline of the Void, ja spustim sve sem Thespian's Stage-a za kombo i pripremim Pithing Needle na Jacea na slepo. Nazalost nakon sto sam sa Hexmageom animirao Marit Lage, on je odigrao Show and Tell u Blazing Archon-a. Spusta Griselbrand-a, povuce gomilu karata, Abrupt Decay-om resi moju Iglu i spusti Jace-a za GG.
Rundu 3 se otvara opet sa Leyline of the Void, a ja u prvoj ruci imam sve spremno za Marit Lage, ali ne i da mu counterujem Oath of Druids koji mu u kombinaciji sa Forbidden Orchard nalazi Blazing Archon-a. E sad ovde iskustvo dolazi do izrazaja. Ja imam sve spremno za Marit Lage ali i jednog Spirita od njegovog Orcharda. Prvobitni plan mi je bio da mu Thespian's Stage kopiram Forbidden Orchard kako bih u mom upkeepu aktivirao njegov Oath i eventualno nasao Ashen Rider-a za negovog Archona. ali to njemu ne ogovara i uvek mi vraca istom merom praveci meni isti broj Spirit tokena kao ja njemu, ali ne i vise od toga. To me navodi na zakljucak da je njemu Grislebrand u ruci i da mu ne odgovara da aktivira Oath u svom upkeepu. On povlaci Show and Tell, ali ja uspem da mu counterujem i spustam blind Iglu na Grislebranda, a on svoju na moj Stage. U tom trenutku postaje jasno da lik sigurno gubi partiju jer moji Stage-ovi vise nisu Stageovi vec Orchardi, a on toga nije svestan. On spusta Jace-a i bahato radi +0 abiliti, nakon cega me samouvereno napada Archornom, na sta ja animiram Marit Lage za blok, resim se smaraca i u sledecm krugu ga udarim za 20 dok njemu donja vilica udara u tastaturu.
Inace druga i treca partija sa njim su bile zaista mukotrpne i trajale su dogo. Skoro da smo poslednji zavrsili.
Game 5: k0de- TKS Ravager (2-0)
Spoiler
On igra prvi. Ja powderujem u double Bazaar. Spusta Trinispheru i Wastelanduje mi Bazaar, a ja napunim groblje Ichoridima i dredgerima. Nakon sto mi Wastelanduje i drugi Bazaar ulazim u mod "slow" dredge gde polako iz kruga u krug pravim sve veci broj zobija svojim Ichoridima sa kojima ga na kraju i ugazim preko njegova dva Phyrexian Revoker-a i Lodestone Golem-a. frankie ftw.
Runda 2 polu transformacija. U mom cetvrtom tom krugu sa Hexmageom animiram Marit Lage dok on ima Arcbound Ravager-a i Wurmcoil Engine. Ja na 5 zivota , a on na 36. Ja ga napadnem Marit Lage-om i spustim na 16, a odmah zatim napravim jos jednu da bude otapovana za sledeci krug dok on odradi sheneniganse sa Ravagerom i napumpa svoj Wurmcoil token i popne se na 23. Jos jedan krug i on je na 1. Spusti Thought-Knot Seer-a i napadne sa 3/3 tokenom koga ja blokiram 2/2 zombijem i u sledecem krugu ga finishujem za -19. GG
Game 5 : lsv- Mentor Gush (2-0)
Spoiler
Ovo mora da je bio Čanak licno ili neko iz vrha njegove stranke :)
Ja igram prvi sa Chancellorom i Bazaarom, koji on Wejstuje, a ja u respone nadjem drugi Bazaar i Forceujem njegovog Young Pyromancer-a. U sledecm krugu on conciduje nakon odigranog Preordain-a.
Idemo full trasformacija. On se otvara Cageom i Wejstuje mi Bazaar za koji imam zamenu, spustim Urborg i harkastujem Terapiju za Gush, ali misujem, nakon cega on spusta Priesta. Ja spustam Hexmagea koga mogu da zastitim Forceom i Mindbreak Trap-ovima dok imam Petrifield Field. On pokusa Monastery Mentor koji popije Fow i u responce ide u Gush, a ja EoT Bazaarom izdradzujem Dark Depths koji vratim Petrifed Fieldom za njegov concede i GG.
Ako vas ne smara da gledate kako double queue-uje draft dok igra sa mnom, mozet pogledati kako je to izgledalo sa njegove strane, kao i reakcije na chatu za Dredge i partiju generalno. Krece negde od 3.14.48: https://www.twitch.tv/lsv/v/103542719
Sa rezultatom 5-1 kao treceplasirani ulazim u Top8
Image
I od svih mi padne The_Atog_Lord again, koji je u finalu izgubio od Paul Rietzl-a i njegovog Fragmentize-a
Top8 : The_Atog_Lord (1-2)
Spoiler
On igra prvi i otvara se sa Strip Mine kojim unistava moj jedini Bazaar. Srecom punim GY i krecem u slow drege sa Ichoridima. On na moje Zombije spusta Tabernacle, animira Fabriku i polako me kljuca. Ja ipak uspem da izbacim dva Ichorida i dve Narcomebe koje iskoristim za Dread Return Dragonlord Kolaghan-a i GG. Idemooo pomislih. Posto znam da ima Leyline idem full transformaciju. On se naravno otvara Leylinom i Trinispherom, a ja Depthsom i Stageom. Nazalost sledecih 6 krugova ne nalazim jos jedan lend za Marit Lage, a on konacno pronadje Wasteland dok me kljuca sa Fabrikom sa kojom me na kraju i ubije dok meni stoji knedla u grlu. Pomislih kakva nepravda.
Treca runda, pogadjate, otvara se sa crnim Leylineom, Cageom i Wastelandom nakon cega spusti Crucible of Worlds i jos jedan Wasteland bas kada sam ja pronasao Urborg i Hexmagea. Ovo je bio klasican GG za njega ali sam ga pustio da igra do kraja u nadi da cu mozda pronaci Iglu sto se nije desilo. Ali se desio Smokestack i beskonacno vracanje Wastelanda dok nisam ostao bez icega. Osecao sam se kao kastrirani pas.
Tu se zavrsilo moje ucesce.
Na kraju sam bio 7. i dobio Mox Emerald kao utesnu nagradu.
Eto bukvalno me je jedan lend drop delio od Top4, ali to je medzik, na kraju krajeva isto kao i zivot.
Nadam se da nisam smorio i da vam je bilo prijatno za citanje. Ako nije, recite, pa da sledeci put smanjim obim.

U zdravlje, frankie.
jupiter

Post by jupiter »

Dojaja je report frenki.
Svaka cast na uspehu posto ti je poveliki :D
kiki

Post by kiki »

Sehr gut! eusa_clap

Super sto te ne mrzi da pises report, ja se ne bi namolio dva meseca. :D
1manaur 1manarw 1manawu
gile
sir Oliver

Post by gile »

Bravo Frenky, svaka cast, zaista sam uzivao:)
Tetreb

Post by Tetreb »

Lep report Frenki
Cowards can't block Warriors.
kemp

Post by kemp »

Matori brate ponosan sam na tebe!
"Неко мајнује коине, неко комоне"
Micko

Post by Micko »

Bravo Frenki!
CHuPa
Elder Fart

Post by CHuPa »

Frenki,

igrah na legacy-u dredge, sem par karata koje su mi u side-u, pitanje za tebe, koliko su serum powder-i stvarno bitni ?
Mrtva je karta svuda sem na početku ???
frankie

Post by frankie »

CHuPa wrote:Frenki,

igrah na legacy-u dredge, sem par karata koje su mi u side-u, pitanje za tebe, koliko su serum powder-i stvarno bitni ?
Mrtva je karta svuda sem na početku ???
U Vintage Dredge Serum Powder se racuna kao Bazaar of Baghdad i apsolutni je MUST u deku.
U game one bukvalno maliganises/ powderujes sve dok ne nadjes Bazzar pa makar to bila i poslednja karta, upravo zbog prirode deka.
Inace u 1/17 partija ocekuje te "mulligan to oblivion" kad si na playu, odnosno 1/20 kada si na drawu.
Postoje neke kombinacije sa Library of Alexandria kada mozes da smanjis broj tih muligana na 1/20 na playu i 1/24 na drawu, ali sam ja napustio taj plan zbog modifikacije deka koju sam objasnio u izvestaju.
Postoje oprecna misljenja da li treba odsajdovati Powder u game 2, sto neke varijante deka mogu sebi da priuste, ali se u principu nikako ne preporucuje.
U mecevima protiv workshop based dekova, castovanje Powdera kasnije u igri ima takodje veliku ulogu.
Ja sam ga i na ovom P9C eventu odigrao u jednoj partiji kao mana enabler od neprocenjive vrednosti u tom trenutku.

Sto se Legacy Dredge-a tice, ne vidim mesto Serum Powder u deku.
CHuPa
Elder Fart

Post by CHuPa »

znam da nema mesta za legacy dek, pitao i dobio odgovor za odnos mulligana i potrebe za bazarom. Sve se vrti da nađeš bazar :D

oks
frankie

Post by frankie »

CHuPa wrote:znam da nema mesta za legacy dek, pitao i dobio odgovor za odnos mulligana i potrebe za bazarom. Sve se vrti da nađeš bazar :D

oks
Tako je, sve se vrti oko Bazaara-a jer zelimo da imamo kombo koji je uncounterable. Nakon sto su se pojavili Mental Misstep-i, ljudi su jednostavno bili primorani da odustanu od Breakthrough i Careful Study, to nije sprecilo Dredge da ostane najomrazeniji dek formata, pa je hate nastavljen i tako iz godine u godinu se stampaju GY hate karte, ali kao sto vidis i oko toga moze da se igra, mada ne tako lako.
Postoje buildovi koje ljudi redje igraju, a koji se vrte oko Laboratory Maniac sa sajdovanjem u Divining Witch i Cavern of Souls back-upovan sa Dark Depths i Thespian's Stage. Meni je privlacna i Life from the Loam varijanta koja se ne oslanja na Bridge from Below ali je malo skuplja da se sastavi.
Ako neko od vas ima viska novca mozemo da probamo da brejkujemo format i napravimo svoj build jer ima par "niša" u koje moze da se upadne trenutno, a na koje niko ne obraca paznju.
Nikola

Post by Nikola »

frankie wrote: Ako neko od vas ima viska novca mozemo da probamo da brejkujemo format i napravimo svoj build jer ima par "niša" u koje moze da se upadne trenutno, a na koje niko ne obraca paznju.
The D wrote: Imam plan... kol'ko imaš keša?
Post Reply

• You do not have permission to post in chat.
@ Pillar of Death « Thu 6:45 pm »
@ Draza91 « Thu 4:53 pm »
@ MagicalZiggy « Thu 1:59 pm »
@ Voja « Thu 9:15 am »
@ MagicalZiggy « Wed 10:23 pm »
@ Pillar of Death « Wed 10:21 pm »
@ Shush « Wed 10:17 pm »
@ Shush « Wed 10:16 pm »
@ Voja « Wed 10:04 pm »
@ Spike « Wed 7:30 pm »
@ Draza91 « Wed 6:40 pm »
@ Pillar of Death « Wed 5:06 pm »