Najveci turnir u Srbiji
Moderators: gile, CHuPa, vrastko
Najveci turnir u Srbiji
i nikakve reakcije? Jel bilo nesto lose, jel bilo nesto dobro? Neke anegdote, zanimljive situacije?
Ko da se nije ni desio.
Nisam od onoga sa aukcijama nista pisao i ovo mi potvrdjuje da je brod potonuo bez povratka nazad.
Ko da se nije ni desio.
Nisam od onoga sa aukcijama nista pisao i ovo mi potvrdjuje da je brod potonuo bez povratka nazad.
Elaboriraj
Re: Najveci turnir u Srbiji
Utisak? Došao Telarov izbacio sve nas plebove, osvojio turnir i odlučio da se sam kvalifikuje za Svetsko 
Vuk Milojević, Bg/Zr
Mislis na Magic u nas ili forum?maneater wrote:i nikakve reakcije? Jel bilo nesto lose, jel bilo nesto dobro? Neke anegdote, zanimljive situacije?
Ko da se nije ni desio.
Sto se turnira tice - znam samo da smo popili svo pivo.
Salu na stranu, losa im je ova nova politika gde pice nije zabranjeno na comp. REL.
Pa da si dosao znao bi...
Kher Keep Discord, diskusija o MTGu, MTG Turniri:
https://discord.gg/bYvd5WAUBj
A zanimlnivo da brod tone a 80+ ljudi na natsima :p
Mislio sam na forum i na odusutvo bilo kakve normalne price osim trolovanja, a ja licno vise ne igram tako da me ni pojavljivanje na turnirima vise ne zanima. A sto se tice brojke od 80 pa imao je i kamenov turnir od 70+ ljudi to mi bas i ne znaci mnogo bitniji su mi nedeljni i mesecni brojevi.
Elaboriraj
Ispalo je da smo na natsima bili svi (zaboravili smo na tebe i Peđu, sry). Bilo je odlično, pauze između rundi kratke, organizacija dobra i čini mi se da nije bilo problema/konflikata/skandala. Nije logično da Aleksa dođe i izdominira, ali šta da mu radiš.
Da sam bio, ja bih sigurno nesto i napisao.
Mene je zivot udaljio od klubova, u mislima jos igram medzik, btw dobio sam jos jedno dete, ovoga puta devojcicu, pa sada ne igram vise ni mtgo. Mislim da ne mozemo ocekivati da bilo ko vise ista pise ovde, jednostavno je ovu tehnologiju pregazilo vreme. Sad su aktuelne facebook grupe i razni portali, kratke vesti su popularnije nego glomazni izvestaji. Ljudi generalno manje vremena odvajaju da nesto procitaju, a jos manje da napisu, ni ovde to nije izuzetak.
Dzaba da pobednik ili organizator nesto napise kad nema mase koja ce to da cita.
Mene je zivot udaljio od klubova, u mislima jos igram medzik, btw dobio sam jos jedno dete, ovoga puta devojcicu, pa sada ne igram vise ni mtgo. Mislim da ne mozemo ocekivati da bilo ko vise ista pise ovde, jednostavno je ovu tehnologiju pregazilo vreme. Sad su aktuelne facebook grupe i razni portali, kratke vesti su popularnije nego glomazni izvestaji. Ljudi generalno manje vremena odvajaju da nesto procitaju, a jos manje da napisu, ni ovde to nije izuzetak.
Dzaba da pobednik ili organizator nesto napise kad nema mase koja ce to da cita.
Girls, boys, art, pleasure.
"Hvala svima na ucescu na najvecem zvanicnom turniru u Srbiji 83 igraca (81 igralo 2 se nije pojavilo). Nadamo se da smo sve zamerke od prosle godine ispravili i ovaj put opravdali ukazano poverenje od strane wizarda da ponovo organizujemo nacionalno prvenstvo.
Bilo je uzbudljivo na kraju tiebreaker odlucivao za 8 mesto u top 8. Smenjivali su se na toj poziciji Saric, Milutin ali na kraju Gruja je prosao.
U top 8 i posle u mecu za 3. mesto najvise se navijalo za Gagija koji nije izneverio navijace i uz recenicu “jel ces jos malo da me j* dok ja putujem za Barselonu” se plasirao kao treci clan tima na svetsko prvenstvo.
Da ne zaboravimo i finaliste Aleksu i Gutesu koji su odigrali mec prestiza kako za nagrade koje je obezbedio nas sponzor ULTRA-PRO tako i za plaketu nacionalnog sampiona.
Hvala jos jednom svima i nadamo se da se vidimo i sledece godine.
P.S. Javor je odradio novinarski deo posla i slikao sve ucesnike top 8 sa osvojenim nagradma, pa ga pozivamo da okaci fotografije."
ovo sam objavio u topicu za nacionalno. Ovo je da kazes srz turnira. Da se napisao neki veci izvestaj ovo bi se moglo izvuci kao zakljucak.
Kao sto sam i napisao Javor je odradio nivinarski deo posla sa slikama a koliko znam i zavrsava izvestaj celog turnira sa statistikom dekova isl. Posto je Javor postao deo Pitchwise novinarske grupe on je zaduzen za izvestaje sa MTG desavanja. Vec je kacio na forum delove koje je za njih pisao. Tako da malo stpljenja. Imate ovaj moj tratki izvestaj a uskoro ce i Javorov novinarski.
Bilo je uzbudljivo na kraju tiebreaker odlucivao za 8 mesto u top 8. Smenjivali su se na toj poziciji Saric, Milutin ali na kraju Gruja je prosao.
U top 8 i posle u mecu za 3. mesto najvise se navijalo za Gagija koji nije izneverio navijace i uz recenicu “jel ces jos malo da me j* dok ja putujem za Barselonu” se plasirao kao treci clan tima na svetsko prvenstvo.
Da ne zaboravimo i finaliste Aleksu i Gutesu koji su odigrali mec prestiza kako za nagrade koje je obezbedio nas sponzor ULTRA-PRO tako i za plaketu nacionalnog sampiona.
Hvala jos jednom svima i nadamo se da se vidimo i sledece godine.
P.S. Javor je odradio novinarski deo posla i slikao sve ucesnike top 8 sa osvojenim nagradma, pa ga pozivamo da okaci fotografije."
ovo sam objavio u topicu za nacionalno. Ovo je da kazes srz turnira. Da se napisao neki veci izvestaj ovo bi se moglo izvuci kao zakljucak.
Kao sto sam i napisao Javor je odradio nivinarski deo posla sa slikama a koliko znam i zavrsava izvestaj celog turnira sa statistikom dekova isl. Posto je Javor postao deo Pitchwise novinarske grupe on je zaduzen za izvestaje sa MTG desavanja. Vec je kacio na forum delove koje je za njih pisao. Tako da malo stpljenja. Imate ovaj moj tratki izvestaj a uskoro ce i Javorov novinarski.
AUKCIJE ZA MTG SINGLOVE
https://www.conflux.rs/index.php?route= ... collection
https://www.conflux.rs/index.php?route= ... collection
Au, pa nisam baš profi novinar ali eto trudim i trudiću se da objavim novosti za magic i malo tako doprinesem popularizaciji igre. Biće jedan opšti izveštaj sa tabelom dekova i presekom mete. Nadam se uskoro 
A postaviću većinu slika ovde kada budem u mogućnosti.
A postaviću većinu slika ovde kada budem u mogućnosti.
Mislim da je dovoljna samo ova slika

Samo cekam da na toj slici Telarov ovo kaze Gruji:

A ko je ovaj androgeni model sa roze kosom u pozadini?
Girls, boys, art, pleasure.
Hydra model, upravo završio srednju.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.
@
MagicalZiggy « Wed 10:23 pm »
@
Pillar of Death « Wed 10:21 pm »
@
Shush « Wed 10:17 pm »
@
Shush « Wed 10:16 pm »
@
Voja « Wed 10:04 pm »
@
Spike « Wed 7:30 pm »