Srbi u Nici a nisu gastarbajteri

Opšta priča o magic-u....

Moderators: gile, CHuPa, vrastko

kemp
Status: Offline

Re: Srbi u Nici a nisu gastarbajteri

Post by kemp »

Tetreb wrote:Ne.
to.
"Неко мајнује коине, неко комоне"
portugalovic

Post by portugalovic »

Ja se izvinjvam svima sto nisam pobedio begovica u polufinalu.

Begoviću jebote dopustio si da te diskvalifikuju, krajnje neodgovorno.
Ja sam se opasno smorio.
Ne pratim fudbal, basket, ostale sportove, medzik pratim i uzivam u tome.
Podrumski ili ne, meni je bas vazan i mnogo uzivam i sanjam da dodjem u mogucnost da branim boje svoje zemlje.
Ja na poslu urlam posle svake pobede, prekidam razgovor kad vidim da smo izgubili.
Kolege mislie da sam lud, ali ne smeju nista da mi kazu, posto su mi zaposleni :)

Iskreno posle svih ovih informacija, smatram da nisi kul.
Ja bih u zemlju propao i izvinjavao bih se i timu i ljudima da mi se nešto ovako desi.
U pitanju je puno novca, slave, ponosa, pa i ličnog interesa.

Perovic svetski prvak u HS, aleksa 10x u nacionalnom timu, nas njbolji igrac... nemam pojma ja bih im glancao slivove :D
Poštovanje se stiče rezultatima.

Iskreno ne bih voleo da se ponovo kvalifikujes, ako je ovo tvoj način razmišljanja.

G
Drugi
aragon.sm
Donator 2025. godine
Status: Online

Post by aragon.sm »

eto resenja
pa naravno galovic je kriv za sve ovo.......idirektno ja sam kriv jer nisam pobedio galovica :D pa je on prosao dalje a ne ja :D:D:D

realno da Aleksa progovori znali bi smo koga on ne zeli za saigraca u nacionalnom timu....relano mi svi to znamo ali ne progovaramo o tome.....kao i sto postoje ljudi sa kojima ne zelimo da igramo jer uvek nesto muljaju kenjaju smaraju i koriste se drugim metodama....ko zelimo da nam sudi ko ne...gde zelimo da igramo neki turnir i gde ne zelimo ali eto moras ako hoces da igras...kao i sa kim zelimo da se trejdujemo saradjujemo a sa kim ne zelimo jer imamo neprijatna iskustva.

nesecam se tacnog broja ljudi koji su igrali na zadnjem nacionalnom ali relano od nas recimo 50 mislim da je tako neki broj bio njih 8 su imali ozbiljen namere da udju u reprezentaciju dok smo mi ostali dosli po promo kartu.

realno ovo ce samo nepovoljno da se odrazi na broj ucesnika na nasim turnirima tipa pprq gde se mesamo i da produbi neki fantomski jaz izmedju NS i BG ovo cak moze i da eskalira u smeru koji niko ne zeli.dno jos nismo dotakli ali jako smo mu blizu.
I APELOVAO BIH NA SVE BEZ RUZNIH RECI I UVREDA BILO KOME!!! hadjde da civilizovano diskutujemo i podrzavamo odudjujemo udobno smesteni iza tastatura.
kiki

Post by kiki »

GoGiDq wrote:...

@Kiki - izvini sto sam rekao da si random. Vidim da ljudi ovde imaju visoko misljenje o tebi. Upoznacemo se dace bog pa ce onda biti umesno da mi posaljes slicnu uvredu sledeci put kad zaserem nesto sto ti osetis da te licno tangira.

Upoznali smo se vec, nebitno...

To sto sam napisao je nista u odnosu na ono sto stvarno mislim.

A tvrdim da si najobicniji folirant i jajara, a da su ljudi koji misle da si ok u velikoj zabludi.

Prosle godine si na WMCQ-u u Conflux-u - Modern hustle-ovao Ljubu Santovca na najbedniji moguci nacin.
On ti je odigrao Funeral Charm u draw fazi da diskardujes kartu (na empty hand)... ti si se napravio lud, iscimao sudiju, slozio neku levu pricu i proslo ti je. Proslo ti je zato sto Ljubu realno boli ona stvar, covek ne zna pravila bas najbolje, a sudija je verovatno bio nezainteresovan.

To si siguran sam uradio nebrojano puta do sada... i konacno je dosao djavo po svoje.

Aleksa i Milos su mi drugari i ljudi koje izuzetno postujem, a ti seres po njima i drkas ih vec nedeljama.
Ovo na kraju je tolika svinjarija, da ono sto je Vlada Belopavlovic odradio u Parizu deluje bas naivno.

Pravi ljudi kad nesto zaseru, lepo stisnu muda i priznaju, a ti si brze bolje otisao na reddit i napisao sebi lepo opravdanje.
I to si uradio smisljeno, ne da bi se izvinio bilo kome, vec iskljucivo da bi skrenuo paznju svetske MtG zajednice na sebe.

Na WMC neces ici vise nikada, zato sto si nula od igraca i jos veca nula od coveka.
A nadam se da ce ti zakucati visegodisnji ban, i jako mi je zao sto su te Aleksa i Milos pravdali u svojim izjavama (verujem da je sada i njima).

Nadam se da necemo imati prilike da se sretnemo vise nikada, a sto se Zrenjanina i kluba tice - Persona non grata si.
1manaur 1manarw 1manawu
Kasper

Post by Kasper »

Ja bih voleo da cujem Aleksino misljenje povodom svega. :)
prevrag

Post by prevrag »

kiki wrote:Nadam se da necemo imati prilike da se sretnemo vise nikada, a sto se Zrenjanina i kluba tice - Persona non grata si.
E jbg Begovicu na kraju si ostao uskracen da se izrazis ko AcA u Zrenjaninu. Ipak su Zrenjaninci naucili nesto od proslog puta. Prevario sam se.
kiki

Post by kiki »

aragon.sm wrote:eee super je dramica aj nemoj da zakljucavas temu....

pre nego sto ista dodam moram da napomenem da me realno bole hmmm razumete :D

mozda neki ljudi smatraju da Aleksa vise nije za kapitena....mozda je perovic stvarno random.... mozda nam je scena jaka... mozda nije....
generalno kontam da od vredjanja jednih i drugih nema nista samo se dizu tenzije steta je nacinjena....
mozda svega ovog ne bi bilo da je Galovic isao (0-4 drop :D) ili bi bili 2 sto je po meni realno ok ko i ovo sad
mozda je vreme da se stariji igrci penzionisu da igramo samo iz zajebancije i da priznamo da je naso vreme proslo da smo matori da nas odvoje u neku podrumsku prostoriju da nas mladi igraci ne vide :D

generalno mi je zao celog tima nemam nameru da i ja nesto kakim begovicu niti dajem sebi za pravo.cak kad bolje razmislim mislim da je bilo vreme da se pojavi jedna jaka individua koja hoce da nametne svoj autoritet u tom timu da se izboti za sebe....posto mi je jako dostatno piskaram ovo i razmisljam zamislite situaciju
da je begovicu proslo ovo kod sudija i da su dq koreju i da su recimo usli u top4 bio bi nacionalni heroj.....

realno mozda je stvarno doslo vreme begovica a mi matori igraci aj u penziju...
Btw, ovo je verovatno najgluplji post ikada, cisto da ne prodje nezapazeno.
1manaur 1manarw 1manawu
Pedja

Post by Pedja »

Vidimo se na Nacionalnom

2008 World Championships: Round 18 Results:
...
100 Slankamenac, Pedja [SCG] Won 2-1 vs. Yasooka, Shouta [JPN]
...
SerbZmaj

Post by SerbZmaj »

eusa_clap
Da se zna ko kosi a da japanac vodu nosi :D
kemp

Post by kemp »

@Kiki
Preterujes, nije Begovic los covek, samo je budala na svoj nacin. Treba ga razumeti.

@Vragovic
Prekini da me podsecas na taj dan vise :)
Btw, ovo je verovatno najgluplji post ikada, cisto da ne prodje nezapazeno.
bukvalno pomislih isto.
DLazyTrotter

Post by DLazyTrotter »

kiki wrote:
GoGiDq wrote:...
Prosle godine si na WMCQ-u u Conflux-u - Modern hustle-ovao Ljubu Santovca na najbedniji moguci nacin.
On ti je odigrao <a href="https://deckbox.org/mtg/Funeral Charm">Funeral Charm</a> u draw fazi da diskardujes kartu (na empty hand)... ti si se napravio lud, iscimao sudiju, slozio neku levu pricu i proslo ti je. Proslo ti je zato sto Ljubu realno boli ona stvar, covek ne zna pravila bas najbolje, a sudija je verovatno bio nezainteresovan.

Image

I btw, kada se zapitate zasto ljudi nece da igraju medzik, procitajte ispocetka ovu temu :lol:
Hydra

Post by Hydra »

Mislim da nema drugog rešenja nego da se obnove rivaliteti gradova :D

Manite se polemike, nit možemo da vratimo vreme, niti će ljudi da nauče nešto iz ovoga. Jedino što možemo je da nabrusimo skill, pa da ga merimo na sledećem nacionalnom ravnopravno :D
frankie

Post by frankie »

Jel moze za nas sa jeftinijim ulaznicama objasnjenje oko ovoga AcA + Zrenjanin?
Girls, boys, art, pleasure.
kemp

Post by kemp »

Usrana je to prica.
lazzanja

Post by lazzanja »

Meni je neverovatno posle svega što sam pročitao da ste pisali izjavu da tip ne popije ban.
Che Guevara

Post by Che Guevara »

Treba se izdici iz situacije, tako da sve pohvale za taj cin.
Ali da, razumem tvoj stav :)
GoGiDq

Post by GoGiDq »

kiki wrote:
On ti je odigrao Funeral Charm u draw fazi da diskardujes kartu (na empty hand)... ti si se napravio lud, iscimao sudiju, slozio neku levu pricu i proslo ti je. Proslo ti je zato sto Ljubu realno boli ona stvar, covek ne zna pravila bas najbolje, a sudija je verovatno bio nezainteresovan.

To si siguran sam uradio nebrojano puta do sada... i konacno je dosao djavo po svoje.

Ovo je naprosto neistina - situacija je bila kristalno jasna, Ljuba mi je predao potez, ja sam se sporije nego sto inace radim odtapovao, povukao kartu i pokusao da odigram nesto u svom main phase-u. Ljuba mi je tad rekao stani igram funeral charm u draw stepu. Ja sam mu rekao da smo smatram da sam sada u mom main phase-u a ne u drawu, i da me je on morao eksplicitno zaustaviti u draw phase-u sto nije uradio i saglasio se da nije uradio. Pozvali smo sudije - Vulovic i Mojo su bili u pitanju - koji su presudili da jesmo u mainu sada i da Ljuba je prihvatio sudijsku odluku.

Nije mi nista proslo zato sto Ljubu boli ona stvar i ne zna najbolje pravila - igrali smo normalan game magica po pravilima competitive turnira. Ja sam se maksimalno trudio da igram pazljivo i dovoljno sporo, kao sto se trudim svaki put kad igram bitan kompetativan turnir.

A to sto ti imas lose misljenje o meni mi je savrseno nebitno. Bitno mi je misljenje ljudi u Beogradu, drugara i ljudi sa kojima igram Magic. Bitno mi je i misljenje mojih drugara iz Zr - Gruje, Doktora, Lupusa, Laze... sry ako sam zaboravio nekog. Znam da u BG-u o meni vlada generalno pozitivno misljenje i znam cime sam ga zasluzio. Dakle ljudima do cijeg mi je misljenja stalo sam se vec izvinio za stetu koju sam naneo timu.

@Galovic - Dusane tebe izuzetno cenim kao mtg igraca i coveka. To sto je tvoje misljenje o meni palo me je veoma rastuzilo i pokazuje mi da sam se veoma lose postavio. Nadam se da mi ostavljas prostora da se iskupim, kako kod tebe tako i kod tvojih drugova iz NS do cijeg mi je misljenja stalo.
MasterHyperion

Post by MasterHyperion »

GoGiDq wrote:Bitno mi je i misljenje mojih drugara iz Zr - Gruje, Doktora, Lupusa, Laze... sry ako sam zaboravio nekog.
Begovicu izdajo, vise nismo drugari!
Anatar

Post by Anatar »

Po kojim pravilima DCI uopšte odlučuje o suspenziji?
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's going to die, let's watch TV
Izgubio sam veru u sebe, veru u ljubav, veru u svet, jedinu nadu sam našao u igli... i sada heklam i super mi je!
You only need to hang mean bastards, but mean bastards you need to hang.
Vera postoji kada misliš da tvoje govno ne smrdi a nada kada nisi proverio da li ima toalet papira u klozetu.
Conflux
Donator 2026. godina

Post by Conflux »

GoGiDq wrote:A to sto ti imas lose misljenje o meni mi je savrseno nebitno. Bitno mi je misljenje ljudi u Beogradu, drugara i ljudi sa kojima igram Magic. Bitno mi je i misljenje mojih drugara iz Zr - Gruje, Doktora, Lupusa, Laze... sry ako sam zaboravio nekog.
Vidimo da ce ti i u Conflux-u biti zabranjen ulaz. Ne zaboravi da je vlasnik iz Zrenjanina.
Borcha

Situacija u Nici

Post by Borcha »

Nista evo, otvoricemo novu temu i citace se apsolutno iste stvari. Nemoj zakljucavati temu posto nema smisla, obrisi neprikladne postove ako ih vec ima. No, elem:

Nikada manje zajednice, a vece drame. Aleksa i Perovic su retki neukaljani clanovi ove zajednice medju svim polu svetom i ako mi je necega zao, zao mi je njih dvojice jer zasluzuju vise. Nije mi zao nacije (ne treba Begovic meni da se izvinjava jer nije mene kostao hiljade dolara i pro poena), posto se ovo zaista svodi na individualne turnire i individualne benefite nasih prijatelja. Begovic je otisao zasluzeno (nadam se da je zasluzeno) tamo, na nama je da se digne kvalitet igraca i takmicenja do narednog nacionalnog kako bi kvalitetniji igrac otisao na svetsko.

Ne znam da li se secate situacije od pre 4-5 godina, kada smo Aleksa i ja igrali finale PTQa. Aleksa je dominirao G2, ali je povukao extra kartu i dobio game loss. Tada se vikalo "nepravda" i "borca supak" (to se mozda vice i dalje), ali desila se jedna najprirodnija situacija: igrac je bio sankcionisan u skladu sa pravilima, na nacin na koji bi ga sankcionisali na bilo kom vecem turniru. I za to nam je bio potreban strani sudija. To je ono sto se u Srbiji vise ne desava. Mojo je dobar covek i dobronameran gari, pa nece da da bilo kakvu ozbiljniju presudu. A uvek to ide nekome na stetu. Onog drugog sudiju, osvedocenog prevaranta i lopova da ni ne spominjem.. Ali je dovoljno dobar za nase nacionalno, pa sta da ocekujemo?
kiki

Re: Situacija u Nici

Post by kiki »

Chupo legendo, nasao si pravi trenutak da odradis dancinglock .

GoGiDq wrote:Postby GoGiDq » 06 Dec 2017 10:58

kiki wrote:

Ovo je naprosto neistina - situacija je bila kristalno jasna, Ljuba mi je predao potez, ja sam se sporije nego sto inace radim odtapovao, povukao kartu i pokusao da odigram nesto u svom main phase-u. Ljuba mi je tad rekao stani igram funeral charm u draw stepu. Ja sam mu rekao da smo smatram da sam sada u mom main phase-u a ne u drawu, i da me je on morao eksplicitno zaustaviti u draw phase-u sto nije uradio i saglasio se da nije uradio. Pozvali smo sudije - Vulovic i Mojo su bili u pitanju - koji su presudili da jesmo u mainu sada i da Ljuba je prihvatio sudijsku odluku.

Nije mi nista proslo zato sto Ljubu boli ona stvar i ne zna najbolje pravila - igrali smo normalan game magica po pravilima competitive turnira. Ja sam se maksimalno trudio da igram pazljivo i dovoljno sporo, kao sto se trudim svaki put kad igram bitan kompetativan turnir.

A to sto ti imas lose misljenje o meni mi je savrseno nebitno. Bitno mi je misljenje ljudi u Beogradu, drugara i ljudi sa kojima igram Magic. Bitno mi je i misljenje mojih drugara iz Zr - Gruje, Doktora, Lupusa, Laze... sry ako sam zaboravio nekog. Znam da u BG-u o meni vlada generalno pozitivno misljenje i znam cime sam ga zasluzio. Dakle ljudima do cijeg mi je misljenja stalo sam se vec izvinio za stetu koju sam naneo timu.
...
Sto posto je istina ovo sto sam napisao za Funeral Charm , ne bih rekao tako nesto o bilo kome da nisam siguran u to.

A kako igras i koliko se trudis ti je objasnio Perovic u svom postu, ako ti i dalje nije jasno, procitaj ponovo.
1manaur 1manarw 1manawu
kiki

Post by kiki »

Borcha wrote:Nista evo, otvoricemo novu temu i citace se apsolutno iste stvari. Nemoj zakljucavati temu posto nema smisla, obrisi neprikladne postove ako ih vec ima. No, elem:

Nikada manje zajednice, a vece drame. Aleksa i Perovic su retki neukaljani clanovi ove zajednice medju svim polu svetom i ako mi je necega zao, zao mi je njih dvojice jer zasluzuju vise. Nije mi zao nacije (ne treba Begovic meni da se izvinjava jer nije mene kostao hiljade dolara i pro poena), posto se ovo zaista svodi na individualne turnire i individualne benefite nasih prijatelja. Begovic je otisao zasluzeno (nadam se da je zasluzeno) tamo, na nama je da se digne kvalitet igraca i takmicenja do narednog nacionalnog kako bi kvalitetniji igrac otisao na svetsko.

Ne znam da li se secate situacije od pre 4-5 godina, kada smo Aleksa i ja igrali finale PTQa. Aleksa je dominirao G2, ali je povukao extra kartu i dobio game loss. Tada se vikalo "nepravda" i "borca supak" (to se mozda vice i dalje), ali desila se jedna najprirodnija situacija: igrac je bio sankcionisan u skladu sa pravilima, na nacin na koji bi ga sankcionisali na bilo kom vecem turniru. I za to nam je bio potreban strani sudija. To je ono sto se u Srbiji vise ne desava. Mojo je dobar covek i dobronameran gari, pa nece da da bilo kakvu ozbiljniju presudu. A uvek to ide nekome na stetu. Onog drugog sudiju, osvedocenog prevaranta i lopova da ni ne spominjem.. Ali je dovoljno dobar za nase nacionalno, pa sta da ocekujemo?
Borcha, nije problem sudijska odluka na tom turniru, vec je problem u kakvim uslovima i atmosferi se igralo finale tog PTQ-a
(krajnje opustenim i neformalnim), da bi se to odjednom pretvorilo u ultra mega competetive REL, na stetu Alekse ofkors.

A ako tebi i dalje nije jasno sta si ti trebao da uradis u toj situaciji, nema tu sta vise da se prica.
1manaur 1manarw 1manawu
ssucic

Post by ssucic »

kiki wrote:Borcha, nije problem sudijska odluka na tom turniru, vec je problem u kakvim uslovima i atmosferi se igralo finale tog PTQ-a
(krajnje opustenim i neformalnim), da bi se to odjednom pretvorilo u ultra mega competetive REL, na stetu Alekse ofkors.

A ako tebi i dalje nije jasno sta si ti trebao da uradis u toj situaciji, nema tu sta vise da se prica.
Kiki, pa nije Borča rekao da je problem u toj sudackoj odluci, štoviše, koliko ja shvacam, on se žali na to što takvih odluka nije više, jer da je, drugačije bi ljudi u Srbiji pristupali turnirima. Ivan Petković, sudac koji je sudio taj PTQ je ekstremno by the book sudac koji je godinama bio glavni sudac na svim iole bitnim turnirima u Hrvatskoj i stvorio kod nas tu naviku da se iznimno pazi kako se igra, što se priča i tako to, jer se za svaki prijestup uredno dobivao game loss, a bogami sam vidio desetke diskvalifikacija na turnirima kod nas. Da se to isto događa u Srbiji, bili bi ljudi daleko oprezniji i više vodili računa o tome kako igraju (a što je takođe bitno vodili bi itekako računa kako im protivnici igraju), a i o toj atmosferi koju si spomenuo.

Što se tiče toga što je Borča trebao uraditi - i ja sam bio tamo pa evo, nije mi jasno što je trebao? Ono što je mogao je predati game koji se igrao (Borča je vodio 1-0) ali bi Aleksa svejedno dobio taj game loss za naredni game, što bi ponovno dovelo do toga da Borča pobjedi. Predati meč kad vodiš 1-0 je pak suludo, to baš nitko ne bi uradio ako zaista želi ići.

Što se Begovića tiče, pridružujem se izrazavanju saucesca Aleksi i Peroviću koji nisu zaslužili da im se dogodi ovakav teammate. Igrao sam četri svjetska i vjerujte mi da znam kakva je frustracija kada ovisiš o nekom trećem, osobito ako ta osoba ne želi surađivati. Da je Begović u našoj zemlji, lobirao bih kod organizatora idućeg WMC-a da mu se zabrani ulazak u store, takvim bahatim miniranjem je zaslužio da ne dobije ni šansu da ponovno ide.

edit:
Pedja wrote:Vidimo se na Nacionalnom

2008 World Championships: Round 18 Results:
...
100 Slankamenac, Pedja [SCG] Won 2-1 vs. Yasooka, Shouta [JPN]
...
Znači ovo mi je jedan od trenutaka koji sam najviše puta prepričao u povijesti mog igranja Magica, ako se sjećaš Pedja, ja sam (sučić) sjedio pored tebe tu zadnju rundu svjetskog i Shota te tu moli da mu predaš partiju jer mu fali taj jedan jedini pro poen da bude Platinum pro (to je tad bilo level 4 ili 5 pro), a Worldsi su bili zadnji tunir u godini, znači to mu je zadnja prilika da skupi taj posljednji bod. Ti se okreces prema meni i pitaš: "Reci bre, šta oće ovaj? Da mu predam? MA IGRAMOOOO BREEEEEEEE!" i odvališ ga..tip je bio devastiran.
eusa_boohoo
CHuPa
Elder Fart

Post by CHuPa »

Samo jedna molba za sve, bez teških reči. Bilo je, prošlo je, izrečene su neke reči koje su neprimerene, ali jbg.... Biće sigurno moderisanja oko svega toga, ali trenutno je situacija koja mi se ne sviđa: Mare i Kiki napušavaju čoveka (ne ulazim da li je opravdano ili ne), nije dozvoljeno vređanje drugih članova. Imate svoje mišljenje, možete da napišete to, ali bez obzira na sve, nemojte vređati druge članove.

Molim da se samo tok konverzacije smiri i vrati u normalnije okvire.

Hvala.
Čupa.

p.s. pošto očigledno nema smisla, u narednih 20 minuta će teme biti spojene nazad i otključane.
p.p.s. od ovog trenutka, dalje će biti kažnjavanja korisnika
Borcha

Post by Borcha »

Vidim da ti poznavanja turnirskih regulativa i sudijske infrakcije nisu jaca strana, lepo ti je Sucic objasnio. Samo nemoj i mene da banujes iz kluba pls
kiki

Post by kiki »

ssucic wrote:
kiki wrote:Borcha, nije problem sudijska odluka na tom turniru, vec je problem u kakvim uslovima i atmosferi se igralo finale tog PTQ-a

Kiki, pa nije Borča rekao da je problem u toj sudackoj odluci, štoviše, koliko ja shvacam, on se žali na to što takvih odluka nije više, jer da je, drugačije bi ljudi u Srbiji pristupali turnirima. Ivan Petković, sudac koji je sudio taj PTQ je ekstremno by the book sudac koji je godinama bio glavni sudac na svim iole bitnim turnirima u Hrvatskoj i stvorio kod nas tu naviku da se iznimno pazi kako se igra, što se priča i tako to, jer se za svaki prijestup uredno dobivao game loss, a bogami sam vidio desetke diskvalifikacija na turnirima kod nas. Da se to isto događa u Srbiji, bili bi ljudi daleko oprezniji i više vodili računa o tome kako igraju (a što je takođe bitno vodili bi itekako računa kako im protivnici igraju), a i o toj atmosferi koju si spomenuo.

Što se tiče toga što je Borča trebao uraditi - i ja sam bio tamo pa evo, nije mi jasno što je trebao? Ono što je mogao je predati game koji se igrao (Borča je vodio 1-0) ali bi Aleksa svejedno dobio taj game loss za naredni game, što bi ponovno dovelo do toga da Borča pobjedi. Predati meč kad vodiš 1-0 je pak suludo, to baš nitko ne bi uradio ako zaista želi ići.

...
Ma Sučiću, nisi me razumeo.
Ja sam prvi da se maksimalno postuju pravila i sve ostalo kada je Competitive REL u pitanju.
Ovde se radi oo tome da je ceo turnir i finale igrano otprilike kao u stali gde konji prde i urlaju,
pa se odjednom pretvorilo u ultra mega competetive REL kada se to izdesavalo.
Sad ti kazi meni kako to ima smisla, i kako je to taj sjajni sudija i TO mogao da dozvoli?

Nebitno koji je bio rezultat, nebitno koji je bio ulog, u pitanju su maniri i jos ponesto...
1manaur 1manarw 1manawu
kiki

Post by kiki »

Borcha wrote:
Vidim da ti poznavanja turnirskih regulativa i sudijske infrakcije nisu jaca strana, lepo ti je Sucic objasnio. Samo nemoj i mene da banujes iz kluba pls
A ja eto vidim da tebi neke osnovne stvari u vezi medjuljudskih odnosa nisu bas jaca strana.

Sta ima da te banujem, kad nisi nasao za shodno da se pojavis ikada kod nas, iako smo mi kod tebe bili redovni i (nadam se) dobri gosti.
1manaur 1manarw 1manawu
GoGiDq

Post by GoGiDq »

ssucic wrote: Što se Begovića tiče, pridružujem se izrazavanju saucesca Aleksi i Peroviću koji nisu zaslužili da im se dogodi ovakav teammate. Igrao sam četri svjetska i vjerujte mi da znam kakva je frustracija kada ovisiš o nekom trećem, osobito ako ta osoba ne želi surađivati. Da je Begović u našoj zemlji, lobirao bih kod organizatora idućeg WMC-a da mu se zabrani ulazak u store, takvim bahatim miniranjem je zaslužio da ne dobije ni šansu da ponovno ide.

Ovo je vec suludo. Javlja se covek iz druge drzave (!) koji me apsolutno ne poznaje, nije bio tu, ali zna da sam ja 'bahato minirao' svoj tim!

Ne postizem nista ovime sto cu sad napisati ali ne mogu da precutim: Gospodine Sucicu, da ste vi u nasoj zemlji i da igrate nase nacionalno, lobirao bih da vam se zabrani ulazak u store zbog vase istorije nefer igre i blatantnog varanja. Cuo sam sve, pocev od GP Paris Cheat Festa 2011e do ovogodisnjeg Hrvatskog nacionalnog i igre sa sajdbordom od 20 karata i http://gatherer.wizards.com/Pages/Card/ ... eid=409927 koji ulazi iz dzepa u sajdbord kad zatreba. Zapitajte se o tome kakvu reputaciju imate kod cenjenih hrvatskih mtg igraca kao sto su Vjeran Horvat i Toni Portolan koje ovom prilikom pozdravljam.
Hodor

Post by Hodor »

Image
Kasper

Post by Kasper »

Hocemo Aleksinu stranu price cleo cleo cleo
kemp

Post by kemp »

De si Comi legendo jbt, kad cemo igrat karata :D
ssucic

Post by ssucic »

GoGiDq wrote:
ssucic wrote: Što se Begovića tiče, pridružujem se izrazavanju saucesca Aleksi i Peroviću koji nisu zaslužili da im se dogodi ovakav teammate. Igrao sam četri svjetska i vjerujte mi da znam kakva je frustracija kada ovisiš o nekom trećem, osobito ako ta osoba ne želi surađivati. Da je Begović u našoj zemlji, lobirao bih kod organizatora idućeg WMC-a da mu se zabrani ulazak u store, takvim bahatim miniranjem je zaslužio da ne dobije ni šansu da ponovno ide.

Ovo je vec suludo. Javlja se covek iz druge drzave (!) koji me apsolutno ne poznaje, nije bio tu, ali zna da sam ja 'bahato minirao' svoj tim!

Ne postizem nista ovime sto cu sad napisati ali ne mogu da precutim: Gospodine Sucicu, da ste vi u nasoj zemlji i da igrate nase nacionalno, lobirao bih da vam se zabrani ulazak u store zbog vase istorije nefer igre i blatantnog varanja. Cuo sam sve, pocev od GP Paris Cheat Festa 2011e do ovogodisnjeg Hrvatskog nacionalnog i igre sa sajdbordom od 20 karata i http://gatherer.wizards.com/Pages/Card/ ... eid=409927 koji ulazi iz dzepa u sajdbord kad zatreba. Zapitajte se o tome kakvu reputaciju imate kod cenjenih hrvatskih mtg igraca kao sto su Vjeran Horvat i Toni Portolan koje ovom prilikom pozdravljam.
Velika količina laži i obmana, ali samo daj Begovicu, ocito je da ti je potrebno da prebacis krivnju na bilo koga drugoga. Ja nikada nisam varao, nikada nisam bio diskvalificiran sa turnira, a prica o sideboardu od 20 karata je bila očita šala mog dobrog prijatelja Portolana koju sada ti ovdje plasiraš kao ozbiljnu ne bi li kao deflektirao pažnju sa sebe i svojeg ego tripa kojim si uništio Aleksu i Perovića. Dobro je sve hello

edit - što se ja ne bih javio? Aleksa i Perović su moji dobri prijatelji, Portolan me zvao uživo dok si ti zvao sudca i prepričavao mi što se događa dok se događalo, Perović mi je također rekao sve što se dogodilo i sada ja nemam pravo izraziti svoje mišljenje? Dugogodišnji i čest sam korisnik mtg srbija (na starom accountu imam preko 600 postova na ovom forumu) Zaista suludo od mene što sam pomislio da imam to pravo.
GoGiDq

Post by GoGiDq »

ssucic wrote: a prica o sideboardu od 20 karata je bila očita šala mog dobrog prijatelja Portolana koju sada ti ovdje plasiraš kao ozbiljnu ne bi li kao deflektirao pažnju sa sebe i svojeg ego tripa kojim si uništio Aleksu i Perovića. Dobro je sve hello
Da da, tako i ja kad se salim o mojim prijateljima izmislim pricu o tome kako igramo u top8 nacionalnog, dodje sudija da zatrazi deck check a moj protivnik i prijatelj kaze - ne ja jos uvek nisam prezentovao svoj deck, i u sajdbordu imam registrovane karte koje nemam fizicki kod sebe. I usput kazem da me je moj prijatelj izuzetno iznervirao ali to je sve sala komika. Jos usput izmislim i koja je to karta sto po potrebi ulazi u sajd i u kom matchup-u je dobra.

Ali da u pravu si, to je sad skretanje teme na drugo polje jer sam ogorcen. I predlazem da ne nastavljamo ovu pricu, pomenuo sam u afektu jer me stvarno nervira kad kritika dolazi od strane ljudi ciji je ugled ukaljan a oni sebi dozvoljavaju da se mesaju u stvari koje ih se ne ticu.
Pillar

Post by Pillar »

Zašto se pominje banovanje ljudi iz klubova? Je l' ovaj community treba još više da se podeli? Podržavam šta je Toša rekao. Jedine osobe koje ovde treba da se osećaju uvređeno i izdano jesu Perović i Aleksa. Perović se izjasnio, i rekao je šta je imao, a Aleksa se još uvek nije izjasnio. Neću ulaziti u optuživanje Begovića za ovo ili za ono, jer to nije moje; niti sam bio tamo, niti znamo sve do kraja. Da je sjebao; jeste, znam i ja prvi sve "lecture" koje drži. Mislim da je od svega najbitnije da naučimo da ako smo deo reprezentacije i ne igramo samo za sebe, da treba da slušamo starije i iskusnije igrače, pogotovo Aleksu, koji je jedina osoba koja je aktivan pro igrač u Srbiji.
"Who taught you to fight like this?"
"The witcher you slew."
Anatar

Post by Anatar »

Pillar wrote:Zašto se pominje banovanje ljudi iz klubova? Je l' ovaj community treba još više da se podeli? Podržavam šta je Toša rekao. Jedine osobe koje ovde treba da se osećaju uvređeno i izdano jesu Perović i Aleksa. Perović se izjasnio, i rekao je šta je imao, a Aleksa se još uvek nije izjasnio. Neću ulaziti u optuživanje Begovića za ovo ili za ono, jer to nije moje; niti sam bio tamo, niti znamo sve do kraja. Da je sjebao; jeste, znam i ja prvi sve "lecture" koje drži. Mislim da je od svega najbitnije da naučimo da ako smo deo reprezentacije i ne igramo samo za sebe, da treba da slušamo starije i iskusnije igrače, pogotovo Aleksu, koji je jedina osoba koja je aktivan pro igrač u Srbiji.
Veoma lepo napisano.
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's going to die, let's watch TV
Izgubio sam veru u sebe, veru u ljubav, veru u svet, jedinu nadu sam našao u igli... i sada heklam i super mi je!
You only need to hang mean bastards, but mean bastards you need to hang.
Vera postoji kada misliš da tvoje govno ne smrdi a nada kada nisi proverio da li ima toalet papira u klozetu.
Hodor

Post by Hodor »

kemp wrote:De si Comi legendo jbt, kad cemo igrat karata :D
Matori moj, evo bas dogovaramo Jana, Slankamenac i ja povratak Medziku. Da vratimo osmeh, trolovanje i dobre dudinje u Medzik. Primer za to je ovo sto je Sucic ispricao za duel izmedju Pedje i Shote. Nema cile mile, nema judge, samo pishanje.
Tako da se nadam da cemo uskoro da igramo. ;)
frankie

Post by frankie »

Hodor wrote:
Matori moj, evo bas dogovaramo Jana, Slankamenac i ja povratak Medziku. Da vratimo osmeh, trolovanje i dobre dudinje u Medzik. Primer za to je ovo sto je Sucic ispricao za duel izmedju Pedje i Shote. Nema cile mile, nema judge, samo pishanje.
Moracu da se slikam sa Comijem :)
Girls, boys, art, pleasure.
Hydra

Post by Hydra »

Ne znam za vas, ali mene uvek pukne nostalgija kad čujem imena igrača koji ne igraju više aktivno i koliko mi je drago kad čujem da se neko pojavio makar na nekom turniru :D

Ima li nade da se vrati sve makar donekle u stanje kad je mtg bio najjača zajbancija na ovoj strani planete? :D Mislim da bi bilo koji nacionalni tim naš sa starom gardom otresao patos kao što su zamalo uspeli i ove godine :D
radule

Post by radule »

Hodor wrote:
Jel ovo hronoloski poredjano? Jana-osmeh, Slankamenac-trolovanje, Hodor-dobre dudinje ?
:geek: :lol: 8-)
Locked

• You do not have permission to post in chat.
@ MagicalZiggy « Thu 1:59 pm »
@ Voja « Thu 9:15 am »
@ MagicalZiggy « Wed 10:23 pm »
@ Pillar of Death « Wed 10:21 pm »
@ Shush « Wed 10:17 pm »
@ Shush « Wed 10:16 pm »
@ Voja « Wed 10:04 pm »
@ Spike « Wed 7:30 pm »
@ Draza91 « Wed 6:40 pm »
@ Pillar of Death « Wed 5:06 pm »
@ Milanchhe « Wed 3:43 pm »
@ Salepet « Wed 2:38 pm »