1.Da li je moguce kod nas od nekih nasih distributera da se nabave booster boxovi po povoljnoj ceni (cuo sam da u americi distributeri nabavljaju bb po ceni od $72 ).
2. Ima li neko iskustva sa ovakvim investiranjem mislim kupovinom boostera boxova po ceni od $77-80, posto odprilike svaki bb ima EV od oko $95-100 i prodajom kartica
Mislim da bi ovo moglo da ti uspe, kupis jedno deset-dvadeset kutija nove edicije, povoljno, otvoris sve i karte prodas skuplje. Zaradis milione i onda se odselis na Havaje

A sto pitas klubove, pa oni ti nece reci da se to isplati jer oni tako zaradjuju ogromne kolicine love.
Jeste drugacije u Americi, sa meta ( posle razotkrivanja Voltera Vajta ) su karteli presli u MtG biznis, nabavljaju jeftinije bustere iz Meksika i tajnim tunelima prebacuju u Ameriku.
Imas i drugu opciju veoma ucestalu na Balkanu, otvoris klub, ne mora nista fensi, malo slikas ako imas neku garazu ili udjes u neku mesnu zajednicu kao ono-ovo slikas za casopis, tj to se zove fantomski klub ( slicno kao fantomski ud samo ne svrbi ). Pa prijavis familiju na turnire, prvo uzu pa onda siru, komsije i drugare ( vidis isto kao biznis sa krekom ) shodno rastu apetita i lvl kluba. Samo prijavljujes, ne moras stvarno da imas turnire, sedis za kompom u kaficu i klikces. Dobijas jeftino kutije i sav promo materijal koji posle utapas sirotinji navucenoj na drogu...ovaj MtG.
Ali prvo istrazi trziste da ne uletis mozda nekome drugome na teritoriju pa da ne bude nekih 'Mexican standoff' nezgodacija.